Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012




  ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΞΑΝΘΟ ΜΑΛΛΙ.. ΠΩΣ ΝΑ Τ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ!!!

 Χρονια τωρα προσπαθω να πετυχω "το τελειο" ξανθο... Οχι να κιτρινιζει, αλλα ουτε και να γκριζαρει.. Ποτε δεν εμενα ευχαριστημενη μετα τις επισκεψεις στο κομμωτηριο, καθως ποτε δε μπορουσαν να πετυχουν το χρωμα που επιθυμουσα. Ετσι, αποφασισα να δοκιμασω μονη μου!!
Εχοντας καποιες βασικες γνωσεις γυρω απο το πως βαφουμε μονες μας τα μαλλια μας, πηγα σε ενα μαγαζι που πουλαει βαφες μαλιων και με την παροτρυνση της κοπελας που ειδικευοταν στις βαφες αγορασα τη 12.81 της kolleston perfect..
 Λοιπον, ειχα ως χρωμα ενα ξανθο-κιτρινο και ετσι πηρα τη συγκεκρημενη βαφη με 40αρι οξυζενε.. Αν το φυσικο σας ειναι πολυ ανοιχτο, τοτε καλυτερα να το αναμειξετε με 30αρι για να μη σας βγει πολυ γκριζο το χρωμα, αυτο ειναι αναλογα με το γουστο σας..
 Αφου πηρα τη βαφη, την τοποθετησα ολη (εχω μακρια μαλλια) σε ενα μπολακι και ερειξα 2 μικρα οξυζενε 40αρια (στη συγκεκρημενη βαφη η αναλογια ειναι 1 βαφη- 2 μικρα οξυζενε). Ξεκινησα λοιπον να βαφω τα μαλλια μου, αφου πρωτα τα χα χωρισει, απο τη ριζα. Αφου βαψουμε τη ριζα περιμενουμε 30-35 λεπτα κα υστερα βαφουμε της ακρες..
 ΠΡΟΣΟΧΗ!! Επειδη ειναι πολυ δυνατη η συγκεκρημενη βαφη, τις ακρες τις αφηνουμε για 3- 4 λεπτα το πολυ.. Παλαιοτερα που δεν το γνωριζα τις ειχα αφησει πολυ παραπανω με αποτελεσμα να καψω τις ακρες μου!!
 *Αν επιθυμειτε να ανοιξει πολυ το μαλλι σας (σχεδον ασπρο) μπορειτε στο λουσημο σας να χρησιμοποιειτε το "μωβ" σαμπουαν το οποιο ειναι εναντια της κιτρινιλας και σας βοηθα να διατηρειτε πιο λευκο το ξανθο σας για πολυ μεγαλο διαστημα..
 * Επισης, επειδη η βαφη ειναι αρκετα δυνατη καλο ειναι να περιορισετε λιγο τα σιδερα ισιωματος καθως αφυδατωνουν πολυ την τριχα με αποτελεσμα να καιγεται πολυ γρηγορα..
 * Καντε συχνα μασκες μαλλιων και ειδικα μασκες με ελαιολαδο που βοηθουν πολυ στην ενυδατωση της τριχας αλλα και στη λαμψη..

 Αυτα απο μενα...  Καλη επιτυχια!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου